Cursussen:

  • Instapcursussen
  • Vervolgcursussen
  • Frans en Spaans
  • Specialisaties
  • Keukenkledij

Vervolgcursussen / Hedendaagse restaurantgerechten & zaaltechnieken (Brugge)

Hedendaagse restaurantgerechten & zaaltechnieken (Brugge)
Hedendaagse restaurantgerechten & zaaltechnieken (Brugge)

€ 240 inschrijvingsgeld + € 602 cursusgeld, voorkennis vereist

€ 240,00
Inschrijvingsgeld onmiddellijk te betalen 
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal (max. 1) 
Inschrijven

DUUR VAN DE CURSUS: van begin september 2020 tot begin juni 2021

KOSTPRIJS: € 240 inschrijvingsgeld inschrijvingsgeld onmiddellijk te betalen + € 602 cursusgeld te betalen via een aparte factuur per mail in juni

INSTAPVOORWAARDE: geslaagd zijn voor de modules initiatie warme keuken + koude keuken + dagschotels met vlees en gevogelte + dagschotels met vis + nagerechten + visgerechten + vleesgerechten + streekgerechten

Voor alle info over deze cursus, klik op de link http://www.spermalie.be/onderwijs/volwassenen-onderwijs/brugge/vervolgcursussen-gastronomie/dienst-aan-de-kaartkeuken-onthaal-en-omgang-met-gasten-interactie-zaalkeuken/